Debreceni rendelő: +36 (52) 531-933   |   [email protected]

ORVOSAINK

dr. Kézsmárki Zsolt

dr. Kézsmárki Zsolt

A VIP Ultrahang radiológus szakorvosa

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen megszerzett diplomát követően a képalkotó diagnosztika irányába indultam. A Kenézy Gyula Kórházban töltött gyakorló orvosi éveimet megkoronázva 2012-ben radiológusi szakvizsgát tettem. Ezt követően és jelenleg is a Kenézy Campuson dolgozom, ami most már a DE Klinikai Központ telephelyeként működik tovább.
Gyakorlati munkám során több képalkotó modalitáson is tapasztalatot szereztem. 2022-ben neuroradiológiából sikeres szakvizsgát tettem.
Főbb érdeklődési területeim a hasi és központi idegrendszeri képalkotás.

A legjobb tudásom, tapasztalatom szerint próbálok a hozzám forduló páciensek kérdéseire, egészségügyi problémáira válaszolni.
Vizsgálat típusok:

  • hasi és kismedencei UH vizsgálat
  • pajzsmirigy és nyaki lágyrész vizsgálat
  • végtagi lágyrész UH vizsgálat
  • here UH vizsgálat
  • carotis Doppler vizsgálat
  • alsó végtagi vénás Doppler vizsgálat

 

DR. HORVÁTH BALÁZS

DR. HORVÁTH BALÁZS

radiológus szakorvos

Egy borsodi kis városban Encsen nőttem fel orvos szülők gyermekeként. A gimnázium elvégzése után kezdtem meg tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Orvostudományi karán, melyet summa cum laude minősítéssel teljesítettem. 2011 óta dolgozom a Debreceni Egyetem KK Kenézy Gyula Campus Központi Radiológiai osztályán. 2017-ben szereztem meg szakorvosi képesítésem kiválóan megfelelt eredménnyel.
A mindennapi munkám során tapasztalt nagy betegforgalom és széles beteg spektrum kifejezetten jó alapokat biztosított számomra. Legfőbb törekvésem, hogy az általam megszerzett tapasztalattal, körültekintően és naprakészen a legújabb szakmai ajánlásokat figyelembe véve lássam el a hozzám bizalommal forduló pácienseket.

Az ultrahang vizsgálat teljes egészében veszélytelen, fájdalommentes, korlátlanul ismételhető diagnosztikus módszer. A hasi-kismedencei ultrahang vizsgálatra éhgyomorral érdemes érkezni (legalább 6 órás éhezés), de a folyadék (szénsavmentes víz) fogyasztás elengedhetetlen, hiszen a vizsgálat legjobb értékelhetősége érdekében telt hólyag szükséges. A többi vizsgálattípus nem igényel előkészületet.

 

Az általam végzett vizsgálat típusok:
  • Teljes körű hasi- kismedencei ultrahang
  • Nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat (pajzsmirigy, nyirokcsomók, nyálmirigyek)
  • Lágyrész ultrahang
  • Carotis Doppler vizsgálat
Jelentkezzen vizsgálatra

Debrecen szívében található magánrendelőinkben elegáns, kellemes környezetben fogadjuk pácienseinket, sorban állás és beutaló nélkül.

miért válasszon minket?

kiváló szakmai háttér

A vizsgálatokat a radiológia területén kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező kollégánk végzi.

sorbanállás nélkül

Vizsgálatainkat előzetes időpontegyeztetés alapján végezzük, a legkényelmesebb szolgáltatás érdekében.

beutaló nélkül

Megbizonyosodna egészsége felől? Mi beutaló nélkül is megvizsgáljuk!